[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
De aanschaf van een telefooncentrale is een duurzame investering in de bereikbaarheid van uw onderneming. De praktijk leert dat veel ondernemingen en organisaties niet goed weten waar ze op moeten letten bij de aanschaf van de apparatuur, wat er mogelijk is, de installatie en programmering en hoe ze uiteindelijk de beste aanbieding krijgen.

Hiervoor bieden wij een oplossing in samenwerking met onze gekwalificeerde partners verschillende oplossingen.
We leveren een krachtige digitale telecomapparatuur voor organisaties met 10 tot 50.000 gebruikers, op één of meerdere locaties.U ontvangt van ons een helder advies.

Wat biedt maxCoax u?

Eenvoudige oriëntatie op één plaats
Beste deal qua prijs en service
Voorselectie van de meest betrouwbare merken en leveranciers
Achtergrond informatie
Verhoging van uw bereikbaarheid

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Werkwijze en support

Wij hebben er bewust voor gekozen om alleen met de meest gerenommeerde merken en officieel gecertificeerde leveranciers van telefooncentrales te werken. De TelefooncentraleSite werkt dus alleen samen met partijen die kwaliteit leveren. Dit komt overeen met onze positionering op de Nederlandse markt. We streven ernaar een hoogstaande dienst te leveren.

In Nederland is er een tiental verschillende merken telefooncentrales op de markt. De meest voorkomende merken in Nederland zijn Avaya, Mitel, Philips Nec, Cisco, Alcatel Lucent en Siemens. Maar ook merken als Panasonic, Samsung, Tiptel en Aastra leveren, hoewel in mindere mate, telefooncentrales in Nederland. Natuurlijk kunt u met elk van deze systemen bellen, de vraag is echter welk merk u de oplossing biedt die het beste bij uw situatie past.

Naast de keuze van het merk telefooncentrale is de keuze van de leverancier van de telefooncentrale wellicht nog belangrijker voor u. In Nederland zijn meer dan 200 leveranciers van telefooncentrales actief. Een beperkt deel hiervan is officieel gecertificeerd. Alleen gecertificeerde leveranciers hebben ervaren en speciaal opgeleid personeel in dienst. Deze gecertificeerde leveranciers geven de beste zekerheid voor een goede oplevering van uw nieuwe telefooncentrale.

 

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Camera systemen

Wij zijn leverancier en importeur voor IP camera systemen. Wij bieden u totaal ontzorging zoals ondersteuning voor het maken van een projectieplan en het configureren van de recorders, camera’s, switches en eventuele gateways. We leveren u een kant en klaar systeem uit voorzien van labelling en documentatie van de gehateerde credentials. In bedrijfstelling en gebruikers training op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Voice over IP

Samengevoegd in het bestaande hotelnetwerk bieden we telefoniediensten op basis van Voice over IP (VoIP). Deze services zijn geïntegreerd in de beheersystemen voor hotels, WiFi en hotel-tv’s. VoIP-telefoons worden aangedreven door de kernnetwerkinfrastructuur voor eenvoudige installatie en bieden een extra bekabelde internetverbinding voor uw gasten. Hosted telefonie of goedkoop bellen via een internet Voice over IP. maxCoax levert u zowel de Lijnen als de telefooncentrale.
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]