Een professioneel vast Internet en WiFi netwerk over het bestaande COAX-netwerk

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder internet en het slecht of instabiel internet is dan ook de nachtmerrie van ieder gast. Het haalt de gastenbeleving naar beneden en zorgt ervoor dat men slechte reviews achterlaat. Dit wilt u natuurlijk voorkomen!

maxCoax kan dit tot het verleden laten behoren. Wij leveren snel en stabiel internet in iedere kamer door, heel eco-vriendelijk, gebruik te maken van uw bestaande COAX-netwerk. Dit door gebruik te maken van MoCA Pro - razendsnel gigabit data over coax. Hierdoor hebben uw gasten garandeert overal in uw hotel of op uw camping perfect bereik.

Onze professionele Ethernet over Coax met WiFi oplossing is de perfecte oplossing voor ieder hotel of camping die reeds beschikt over een coax-netwerk en dus geen extra kabels kan of wil aan laten leggen. Kostenbesparend voor u en totaal geen ongemak voor uw gasten.

Waarom Ethernet over Coax + WiFi?

Onze professionele Ethernet over Coax + WiFi adapters met MoCA® technologie bieden unieke voordelen t.o.v. traditionele manieren om Ethernet te transporteren:

  Geen extra UTP bekabeling, het ethernet wordt via bestaande coaxkabels getransporteerd
  Betrouwbare 1000 Mb (1 Gb) snelheden zonder een nieuw netwerk aan te leggen
  Verras uw gasten met zeer goede WiFi toegankelijkheid
  Beveiligd PAN (Private Area Network) in iedere kamer
  Storingsvrije signaaloverdracht op vrijwel ieder binnenhuis netwerk
  Snelle en eenvoudige installatie zonder overlast voor uw gasten
  Televisies hoeven niet opnieuw gescand te worden
  Meerdere HD streams
  Zeer groen en milieuvriendelijk
  Financieel aantrekkelijker dan andere systemen

Tijd- en kosten besparend
Perfecte dekking
Tevreden gasten
Beter netwerk
Betrouwbaar en innovatief
Milieuvriendelijk

Waar en wanneer kunt u Ethernet over Coax + WiFi inzetten?

Het gebruik van professioneel Ethernet over Coax + WiFi is voornamelijk handig voor het opzetten van netwerken waarbij het lastig tot helemaal niet mogelijk is om binnenshuis nog UTP-kabels te trekken voor bijvoorbeeld WiFi, Interactieve TV, camera's of casting oplossingen (Netflix, Videoland, Youtube, NPO Start, etc.). U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan monumentale panden of campings die niet het hele terrein open willen of kunnen leggen. De maxCoax MoCA Pro apparatuur is snel en eenvoudig te installeren, zonder overlast voor uw gasten. Tijdens de installatie heeft u geen verlies van inkomsten door kamers die niet verhuurd zouden kunnen worden. In alle opzichten is maxCoax Ethernet over Coax + WiFi dus een financieel zeer aantrekkelijke oplossing.

Waarom geld uitgeven voor een nieuw UTP-netwerk als u reeds een perfect Coax netwerk heeft liggen. Uw gasten profiteren van goede service, u houdt geld over voor andere investeringen en het milieu wordt niet onnodig belast. We noemen de coaxkabel niet voor niks het groene goud!

Wat is MoCA - Multimedia over Coax Alliance?

MoCA® is de afkorting voor Multimedia over Coax Alliance, de universele standaard voor binnenhuis entertainment-netwerken:

 MoCA® is de enige home entertainment standaard die door alle drie de betaal-televisie (“pay-TV”) segmenten (kabel, satelliet en IPTV) gebruikt wordt.
 MoCA® is de enige home entertainment standaard die door alle drie de betaal-televisie (“pay-TV”) segmenten (kabel, satelliet en IPTV) gebruikt wordt.
 De MoCA®-specificatie ondersteunt meerdere streams van HD-video, leveren tot 400 Mbps netto doorvoersnelheden en biedt een ongeëvenaarde gebruikerservaring.

Omdat MoCA® adapters geen IP adres nodig hebben, wordt de router in uw computer netwerk niet onnodig belast. De adapters geven het Ethernet signaal eenvoudigweg door aan het apparaat dat op de maxCoax Coax Controller aangesloten is.

Wilt u graag meer informatie:

+31 (0)85 7827510