[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Beschik over goed internet met Ethernet over coax. Een professioneel vast Internet en Wifi-netwerk over het bestaande COAX-netwerk. We kunnen tegenwoordig niet meer zonder internet. Slecht of instabiel internet is dan ook de nachtmerrie van ieder gast. Het haalt de gastenbeleving naar beneden en zorgt ervoor dat men slechte reviews achterlaat. Dit wilt u natuurlijk voorkomen! maxCoax kan dit tot het verleden laten behoren. Wij leveren snel en stabiel internet in iedere kamer door, heel eco-vriendelijk, gebruik te maken van uw bestaande COAX-netwerk. Dit door gebruik te maken van MoCA Pro-razendsnel gigabit data over coax. Hierdoor hebben uw gasten garandeert overal in uw hotel of op uw camping perfect bereik. Onze professionele Ethernet over Coax met Wifi-oplossing, is de perfecte oplossing voor ieder hotel of camping die reeds beschikt over een netwerk voor coax en dus geen extra kabels kan of wil aan laten leggen. Kostenbesparend voor u en totaal geen ongemak voor uw gasten

Waarom Ethernet over Coax + WiFi?

Onze professionele Ethernet over Coax + Wifi adapters met MoCA® technologie bieden unieke voordelen t.o.v. traditionele manieren om Ethernet te transporteren:

  • Geen extra UTP bekabeling, het ethernet wordt via bestaande coaxkabels getransporteerd
  • Betrouwbare 1000 Mb (1 Gb) snelheden zonder een nieuw netwerk aan te leggen
  • Verras uw gasten met zeer goede Wifi toegankelijkheid
  • Beveiligd PAN (Private Area Network) in iedere kamer
  • Storingsvrije signaaloverdracht op vrijwel ieder binnenhuis netwerk
  • Snelle en eenvoudige installatie zonder overlast voor uw gasten
  • Televisies hoeven niet opnieuw gescand te worden
  • Meerdere HD streams
  • Zeer groen en milieuvriendelijk
  • Financieel aantrekkelijker dan andere systemen
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Features_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Waar en wanneer kunt u Ethernet over Coax + WiFi inzetten?

Het gebruik van professioneel Ethernet over Coax + Wifi is voornamelijk handig voor het opzetten van netwerken, waarbij het lastig tot helemaal niet mogelijk is om binnenshuis nog UTP-kabels te trekken voor bijvoorbeeld Wifi, Interactieve tv, camera’s of casting oplossingen (Netflix, Videoland, YouTube, NPO Start, etc.). U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan monumentale panden of campings die niet het hele terrein open willen of kunnen leggen voor het aanleggen van een netwerk. De maxCoax MoCA Pro apparatuur is snel en eenvoudig te installeren, zonder overlast voor uw gasten. Tijdens de installatie heeft u geen verlies van inkomsten door kamers die niet verhuurd zouden kunnen worden. In alle opzichten is maxCoax Ethernet over Coax + Wifi dus een financieel zeer aantrekkelijke oplossing. Waarom geld uitgeven voor een nieuw UTP-netwerk als u reeds een perfect Coax netwerk heeft liggen. Uw gasten profiteren van goede service, u houdt geld over voor andere investeringen en het milieu wordt niet onnodig belast. We noemen de coaxkabel niet voor niks het groene goud!

Wat is MoCA – Multimedia over Coax Alliance?

MoCA® is de afkorting voor Multimedia over Coax Alliance, de universele standaard voor binnenhuis entertainment-netwerken:

MoCA® is de enige home entertainment standaard die door alle drie de betaal-televisie (“pay-TV”) segmenten (kabel, satelliet en IPTV) gebruikt wordt.
De MoCA®-specificatie ondersteunt meerdere streams van HD-video, leveren tot 400 Mbps netto doorvoersnelheden en biedt een ongeëvenaarde gebruikerservaring.
Omdat MoCA® adapters geen IP-adres nodig hebben, wordt de router in uw computer netwerk niet onnodig belast. De adapters geven het Ethernet signaal eenvoudigweg door aan het apparaat dat op de maxCoax Coax Controller aangesloten is.

Verschillende providers in Nederland werken met een netwerk wat geschikt is voor coax. Door het bekabelde netwerk is de verbinding nog sneller. Voor tv op vakantieparken hebben we goede oplossingen. Vaak zien we dat een goede (kabel) verbinding hiervoor van belang is. Tv voor ziekenhuizen is ook iets wat wij vaker aanleggen. Hier helpen we u dan ook graag bij.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u graag meer weten over ethernet over coax en netwerk voor coax? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op over de mogelijkheden. Voor het spreken van een van onze medewerkers belt u naar +31 (0) 85 7827513. Mailen naar info@maxcoax.nl is ook mogelijk. We zullen zo snel als mogelijk uw vraag beantwoorden. Andere contactgegevens kunt u vinden op onze contactpagina. We helpen u graag aan een goed internetnetwerk.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Wilt u graag meer informatie:

+31 (0)85 7827510