[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

maxCoax is een toonaangevend bedrijf in Wifi-oplossingen voor hotels, camping en vakantieparken, resorts, ziekenhuizen en andere openbare of particuliere voorzieningen. Wij hebben onze unieke visie en methodologie in WiFi-implementatie en netwerkconfiguratie en we hebben ons reeds meerdere malen bewezen in kleine en grote projecten.

maxWifi – gemanaged draadloos Internet 

Internet is niet meer weg te denken uit onze levens.  Uw gasten brengen vaak hun mobiele apparaten mee en hebben daarvoor een stabiele draadloze verbinding nodig om te kunnen werken. Draadloos internet is al jaren een gemeengoed, maar door het toenemende gebruik van apparaten die om internet vragen komt er ook een steeds grotere druk op de draadloze netwerken.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

De kerntechnologie van maxCoax zit in de WiFi-server en zijn unieke netwerkstructuur. Onze gemanagede draadloze internet oplossingen bieden een betrouwbare, snelle en veilige verbinding voor alle apparaten die uw gasten met zich meebrengen. Alles in het netwerk, inclusief alle draadloze apparaten, wordt beheerd en beveiligd. Dit zal verkeerd gebruik van het netwerk ontmoedigen en het gebruik van netwerkbronnen, zoals bandbreedte, maximaliseren. Hierdoor zijn ons netwerken sneller, stabieler en beter beveiligd dan dat van anderen. Onze draadloze oplossingen zijn van zeer goede kwaliteit en zullen zeer op prijs gesteld worden door uw gasten, wat zal resulteren in een positieve klanttevredenheid en een hogere herhaalbezoek van uw gasten.

Alle apparatuur en verbindingen worden zeer goed gedocumenteerd tijdens de implementatie en alles is volledig door ons benaderbaar op afstand. Dit houdt de onderhoudskosten relatief laag en maakt het onderhoud zelf eenvoudig.

Onze server is een vol Gigabit-product.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Features_Widget”][/siteorigin_widget]

Draadloze netwerken van zeer hoge kwaliteit

maxWifi werkt samen met de meest gerenommeerde organisaties om de best beschikbare draadloze netwerken te realiseren. Met behulp van de nieuwste standaarden zoals AC-draadloze connectiviteit en hoogwaardige duurzame materialen zal ons WiFi-netwerk het beter doen in vergelijking met reguliere WiFi-netwerken.

Problemen zoals plakkerige clients, access points die niet reageren en verbindingen die verbroken worden of op de top van hun bereik zijn, zijn geen probleem meer met functies zoals naadloos roamen en centraal beheer.

Kennis van draadloze netwerken

Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van stabiele draadloze netwerken vereist veel kennis. Een goede planning, juiste verdeling, correcte aansluitingen en financiële aspecten zijn daarbij belangrijk. Om budgetoverschrijdingen of slechte connectiviteit te voorkomen, moet het hele netwerk van A tot Z zorgvuldig worden ontworpen. Wij bieden deze expertise op zowel operationeel als technisch gebied en begeleiden u bij het proces van aanschaf en implementatie van een geavanceerd draadloos netwerk.

User Management

Het hebben van veel verschillende gebruikers op het draadloze netwerk vereist gebruikersbeheer om een veilige en gebruikersvriendelijke omgeving te garanderen. Onze draadloze netwerken bieden een verscheidenheid aan opties om alle draadloze gebruikers te beheren met moderne mechanismen zoals sociale aanmeldingen.

Persoonlijke WLAN’s zullen een privé draadloze netwerkomgeving creëren die beveiligd is tegen alle andere gebruikers, net als uw eigen draadloze toegangspunt, maar zonder het beperkte bereik en de moeite om het zelf te configureren.

Wilt u graag meer informatie:

+31 (0)85 7827510