De hedendaagse hotelgast is kritisch en wil tijdens het verblijf meer luxe ervaren dan thuis. Het is voor u daarom belangrijk om aan deze wensen te kunnen voldoen. Het aanbieden van een uitgebreid TV pakket (bij voorkeur in eigen taal) en een stabiel internet netwerk (WiFi) is een must. Wij gebruiken onze uitgebreide ervaring graag om een advies op maat te maken, voor uw specifieke situatie. Dit kan gaan om het vervangen van enkele Hotel TV’s of het aanleggen van een WiFi-netwerk tot een complete multimedia oplossing waarin al onze producten met elkaar zijn verbonden.

Er zijn diverse manieren om TV singalen aan te bieden via het bestaande coaxnetwerk, als gewone digitale TV (in HD) maar dit kan ook een IPTV oplossing zijn, geheel afhankelijk van uw wensen.

De aanvoer van de TV zenders kan via:
 Satelliet (CanalDigitaal of Yoyne)
 Kabel (ZIGGO)
 Digi-tenne (KPN)
 Glasvezel

Voorheen was een aantal WiFi Access Points op de centrale gangen voldoende. Tegenwoordig verwacht een hotelgast WiFi kwaliteit en snelheid zoals thuis. Eenmalig inloggen met een vast wachtwoord en hoge datasnelheden. Bij nieuwbouw of renovatie adviseren wij daarom dat elke hotelkamer wordt voorzien van een eigen WiFi Access Point. Dit Access Point kan dan ook gebruikt worden voor telefonie en het Hotel (IP-)TV systeem.

De internet systemen van maxCoax worden volledig gemanaged. Hierdoor kunnen wij voor uw situatie de meest optimale oplossing creëren tussen het aantal gasten, de internet aanvoer (back-bone) en het aantal WiFi Access Points. Deze oplossing biedt al uw gasten (gratis of betaald) toegang too het hotel WiFi netwerk via een landingspagina.

 

Elke omgeving is uniek, van de grootste ketens tot de kleinste boutique hotels. maxCoax creëert daarom producten en diensten op maat om aan uw specifieke wensen en eisen te voldoen. Aangezien we de nieuwste technologie op gebied van connectiviteit combineren met zo laag mogelijke kosten en rendementsmogelijkheden, kunt u uw gasten entertainen terwijl er toegevoegde waarde wordt gecreëerd. maxCoax levert content op maat samen met uitgebreide functionaliteiten om de ervaring van uw gasten te optimaliseren.

 

De voordelen van onze systemen:

 Interactieve informatie systemen
In de lobby van uw hotel, restaurant, fitnessruimte en vergaderzalen kunt u informatie delen via visueel aantrekkelijke interactieve boodschappen op een beeldscherm. Posters, folders en andere analoge communicatie wordt daardoor dus overbodig. Deze maken plaats voor bijvoorbeeld opvallende video-walls of duidelijke beeldschermen die belangrijke informatie tonen aan uw gasten.

 Upgrade van de gastenbeleving
De speciaal voor de hotelbranche ontwikkelde smart tv’s bieden uw gasten tal van gebruikersmogelijkheden zoals browsen op het internet en het luisteren van digitale radio via de tv. Tevens bestaat de mogelijkheid om de persoonlijke mobiele apparaten van uw gasten op een veilige manier te verbinden met de multimedia apparaten in de kamer.

 Makkelijk te managen
Het systeem biedt de mogelijkheid tot het inrichten van een startpagina op de tv’s in de huisstijl van het hotel, eventueel in verschillende talen. Dit kanaal kan voorzien worden van hotelinformatie online apps, service aan de gasten, surfen op het internet en nog veel meer. De oplossingen van maxCoax maken het beheer, onderhoud en beveiligen van deze geavanceerde systemen eenvoudig.

Wilt u graag meer informatie:

+31 (0) 85 7827510