De hedendaagse hotelgast is kritisch en wil tijdens het verblijf meer luxe ervaren dan thuis. Het is voor u daarom belangrijk om aan deze wensen te kunnen voldoen. Het aanbieden van een uitgebreid tv-pakket (bij voorkeur in eigen taal) en een stabiel Wifi-netwerk is voor uw gasten erg belangrijk tijdens hun verblijf in een hotel. We gebruiken onze ervaring graag om u te voorzien van advies op maat voor uw specifieke situatie. Dit kan gaan om het vervangen van enkele hotel tv’s of het aanleggen van een stabiel Wifi-netwerk. Dit zal leiden tot een complete multimedia oplossing, waarin al onze producten met elkaar zijn verbonden. Er zijn diverse manieren om tv-signalen aan te bieden via een bestaand coaxnetwerk. U kunt uw aanvoer van televisiezenders op verschillende manieren laten werken, denkt u hierbij aan de volgende netwerkmogelijkheden:

  • Satelliet (CanalDigitaal of Yoyne)
  • Kabel (ZIGGO)
  • Digi-tenne (KPN)
  • Glasvezel
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Wij zorgen voor een goed wifi-netwerk in uw hotel

Voorheen was het neerzetten van een aantal Wifi Access Points op de centrale gangen al voldoende voor een werkend Wifi-netwerk in een hotel. Tegenwoordig is het normaal voor een gast van een hotel dat een Wifi-netwerk de kwaliteit en snelheid heeft, zoals thuis waarbij ze eenmalig inloggen met een vast wachtwoord en hoge datasnelheden. Bij nieuwbouw of renovatie adviseren wij daarom dat elke hotelkamer wordt voorzien van een eigen Wifi Access Point. Dit Access Point kan dan ook gebruikt worden voor telefonie en het Hotel (IP) tv-systeem. De internetsystemen van maxCoax worden volledig gemanaged. Hierdoor kunnen we voor uw situatie de meest optimale oplossing creëren tussen het aantal gasten, de internet aanvoer (back-bone) en het aantal Wifi Access Points. Deze oplossing biedt voor al uw gasten (gratis of betaald) toegang tot het hotel Wifi-netwerk via een landingspagina.

Wij creëren een Wifi-netwerk op maat voor uw hotel

Elke omgeving is uniek, of we het nu hebben over grote hotelketens of kleine boutique hotels, maxCoax creëert de producten en diensten op maat. Op deze manier voldoen we aan uw specifieke wensen en eisen. Aangezien we de nieuwste technologie op gebied van connectiviteit combineren met zo laag mogelijke kosten en rendementsmogelijkheden, kunt u uw gasten entertainen terwijl er toegevoegde waarde wordt gecreëerd. maxCoax levert content op maat samen met uitgebreide functionaliteiten om de ervaring van uw gasten te optimaliseren en de beleving van uw gasten nog beter te maken. Naast het aansluiten van een goed Wifi-netwerk voor uw hotel leggen sluiten we ook in appartementencomplexen. Bij ons kunt u ook terecht voor hospitality tv

De voordelen van onze systemen zijn:

  • Interactieve informatie systemen

In de lobby van uw hotel, restaurant, fitnessruimte en vergaderzalen kunt u informatie delen via visueel aantrekkelijke interactieve boodschappen op verschillende beeldschermen. Posters, folders en andere analoge communicatie wordt daardoor dus overbodig. Deze maken plaats voor bijvoorbeeld opvallende video-walls of beeldschermen die belangrijke informatie tonen aan uw gasten.

 

  • Upgrade van de gastenbeleving

De speciaal voor de hotelbranche ontwikkelde smart-tv’s bieden uw gasten tal van gebruikersmogelijkheden, zoals browsen op het internet en het luisteren van digitale radio via de tv. Tevens bestaat de mogelijkheid om de persoonlijke mobiele apparaten van uw gasten op een veilige manier te verbinden met de multimedia apparaten in de kamer.

 

  • Makkelijk te managen

Het systeem biedt de mogelijkheid tot het inrichten van een startpagina op de tv’s in de huisstijl van het hotel, eventueel in verschillende talen. Het kanaal kan voorzien worden van hotelinformatie, online apps, service aan de gasten, surfen op het internet en nog veel meer. De oplossingen van maxCoax maken het beheer, onderhoud en beveiligen van deze geavanceerde systemen eenvoudig

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Neem contact met ons op voor meer informatie

Als u graag een stabiel Wifi-netwerk wilt voor uw hotel helpen we u graag met het aanleggen of verbeteren hiervan. Als u eerst graag meer informatie wenst over een bepaalde dienst, kunt u contactgegevens vinden op onze contactpagina. Mocht u een algemene vraag hebben is het mogelijk om ons te benaderen via e-mail. Mail dan naar info@maxcoax.nl. Spreekt u liever een medewerker? Bel dan naar +31 (0) 85 7827513.

 

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Wilt u graag meer informatie:

+31 (0) 85 7827510