Het aanbieden van een Wifi-netwerk, op een camping of tv voor een vakantiepark, vraagt de recreatieondernemer doordachte keuzes te maken. Een veel voorkomend probleem, is dat er netwerken worden aangelegd die prima functioneren bij een kleine hoeveelheid aan gebruikers, maar tekortschiet zodra er veel van uw gasten tegelijkertijd gebruik maken van de internetverbinding. maxCoax biedt slimme internet en telefonie-oplossingen voor vakantieparken aan, waarbij ook in het hoogseizoen al uw gasten kunnen inloggen en gebruik kunnen maken van stabiel en snel internet.

Tv en Wifi-netwerk voor gasten op de camping of vakantiepark

Een tv voor een vakantiepark en een Wifi-netwerk voor een camping, zijn tegenwoordig niet meer weg te denken tijdens een vakantie. De aanwezigheid van snel en stabiele Wifi speelt bij veel gasten een belangrijke rol in de keuze voor het uitzoeken van hun bestemming. De reservering  voor een camping of vakantiepark hangt zelfs vaak af van de beschikbaarheid van een snel Wifi-netwerk. Op review sites wordt uitgebreid gekeken hoe de recensies zijn, omtrent het Wifi-netwerk. Een slecht netwerk wordt vaak nog uitvoeriger besproken dus het is erg belangrijk dat uw Wifi-netwerk van uitstekende kwaliteit is. Tv is voor verblijfsgasten ook een belangrijke factor voor het boeken van een vakantiepark. Goed ontvangst en goede distributie van het televisiesignaal is een must. We bieden daarom goede tv, Wifi en telefonie-oplossingen voor vakantieparken.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Een Wifi-netwerk zoals thuis

Een andere veel voorkomende uitdaging voor recreatieondernemers is dat een gemiddeld gezin tegenwoordig al hun meegebrachte apparaten tegelijk aan wil sluiten. Uiteraard verwachten ze daarbij ook een goed en stabiel Wifi-netwerk voor hun apparaten tijdens het verblijf op de camping. Tegenwoordig wordt er ook nog eens veel televisie gekeken via internet. Naast Netflix of Uitzendinggemist.nl hebben ook veel tv aanbieders hun zenderpakket online beschikbaar. Dit alles legt een enorme druk voor de provider het Wifi-netwerk van de camping. Wij zorgen daarom voor goede Wifi, tv en telefonie-oplossingen.

En betaalbaar en stabiel Wifi-netwerk voor uw camping

maxCoax biedt een betaalbaar, stabiel en dekkend Wifi-netwerk voor uw camping. We bieden ook tv en telefonieoplossingen voor vakantieparken. Voor een goede Wif- verbinding worden op korte afstand van elkaar zoveel mogelijk Wifi-spots geplaatst die samen een optimaal dekkend netwerk creëren. Hierdoor worden de gasten verdeeld over de Wifi-spots en raken deze niet meer overbelast, waardoor iedereen een stabiele verbinding met het netwerk heeft. Het wegvallen van verbindingen is dus verleden tijd! De internet systemen van maxCoax worden volledig gemanaged, waarmee wij voor u de meest optimale combinatie kunnen maken tussen het aantal gasten, de internet aanvoer (back-bone) en het aantal Wifi Access Points. Met onze oplossingen is

het mogelijk voor uw gasten om gebruik te maken van een optimaal Wifi-netwerk op uw camping, via een landingspagina. Deze landingspagina wordt volledig naar uw huisstijl ingericht, met alle informatie van uw bedrijf. We sluiten ook Wifi-netwerk voor hotels aan.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Internet over Coax

De aanleg van een Wifi-netwerk kan nog wel eens voor discussie zorgen op uw vakantiepark of camping. In het geval dat de woningen eigendom zijn van verschillende eigenaren, wil niet altijd iedereen gebruik maken van het nieuwe Wifi-netwerk. Om die reden zullen ze dan niet mee investeren in de aanleg ervan. Heeft u een bestaand coax netwerk op uw terrein? Dan is onze MoCA internet over coax oplossing hier de uitkomst! Er kan dan op eenvoudige wijze internet aangeboden worden in de bungalows van de bewoners die graag gebruik willen maken van het Wifi-netwerk. Enkel de mensen die gebruik willen maken van internet investeren in een eigen modem, de overige bewoners hoeven niet te investeren. Tevens zal dit het Wifi-netwerk ontlasten, zodat er meer bandbreedte beschikbaar zal zijn voor uw andere gasten op de camping of vakantiepark.

Coax netwerk op uw terrein

Bij ieder (bestaand) coaxnetwerk kan bruikbaar gemaakt worden van het maxCoax internet over coax systeem. Via een centraal geplaatste module is op het hele coaxnetwerk het internet beschikbaar. Door het plaatsen van een modem in de bungalows wordt er een lokaal Wifi-netwerk gecreëerd. Uw gasten kunnen dus op ieder moment beslissen of ze deel willen nemen of niet. Met deze moderne en betrouwbare MoCA oplossingen, kunt u de komende jaren meegroeien met de veranderende behoefte van de bungaloweigenaren of gasten zonder extra investeringen. Heeft u geen bestaand netwerk? Dan zijn er ook draadloze oplossingen die werken met een modem per bungalow of chalet. Er zijn ook mogelijkheden met Wifi-masten die zorgen voor Wifi over het gehele park.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Digitale televisie

Het is zeer eenvoudig voor ons een tv ontvangststation bij u op het vakantiepark te plaatsen. De kosten van een digitaal ontvangststation zijn tot wel 80% lager dan de kosten van een analoog ontvangststation. Zo veel voordeliger, dat al bij 40 aansluitingen een eigen digitaal tv-systeem voordeliger is ten opzichte van het ZIGGO aanbod (inclusief alle materialen en rechten). Naast een enorme kostenbesparing is de kwaliteit velen malen beter en kunnen er meer digitale kanalen worden aangeboden inclusief een eigen informatie kanaal.

 

Zenderpakketten

maxCoax biedt een uitgebreid zenderpakket van digitale kanalen aan, waardoor u voor uw gasten een afgestemd pakket van televisiezenders kunt aanbieden. De zenders worden ontvangen via satelliet, via Kabel (bijvoorbeeld Ziggo), de ether (Digitenne) of via een glasvezelnetwerk. Onze oplossingen zijn van zeer goede kwaliteit, ze zijn klaar voor de toekomst en ook nog eens zeer voordelig. Alle nieuwe LCD of LED tv toestellen kunnen direct de digitale tv programma’s ontvangen (zonder gebruik van een digitale decoder). Uiteraard is dit ook mogelijk met een losse digitale tuner voor oudere tv toestellen of tv toestellen zonder ingebouwde tuner. Wij leveren alle verschillende technieken, vele zenderpakketten en gebruiken nagenoeg alle bronnen, hierdoor geven wij u altijd het meest objectieve advies!

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Laat ons zorgen voor een goede aansluiting

Wilt u graag beschikken over een goed Wifi-netwerk voor uw camping of tv voor uw vakantiepark? We helpen u hier graag aan! Voor telefonie-oplossingen van vakantieparken kunt u ook bij ons terecht. Bij vragen is het mogelijk om ons telefonisch te benaderen. We zijn te bereiken op  +31 (0) 85 7827513. Voor andere contactgegevens kunt u op onze contactpagina meer informatie over de contactmogelijkheden

Wilt u graag meer informatie:

+31 (0)85 7827510