[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

HD-televisie met maxCoax Satelliet Systemen

maxCoax verzorgt voor diverse hotels, vakantieparken en campings de TV zenderpakketten via de satelliet. Deze zenderpakketten (Canal Digitaal) worden na ontvangst (via een satellietschotel), doormiddel van een zogenaamd head-end of kopstation, naar de verschillende aansluitingen (televisies) getransporteerd. Voor het transport van deze tv-content wordt gebruik gemaakt van het reeds aanwezige coax- of UTP-netwerk. Mochten er nog geen netwerken aanwezig zijn dan kunnen we dit ook voor u  aanleggen. maxCoax levert en installeert de schotel, de bekabeling en de versterkers en switches.

Afhankelijk van de beschikbare netwerken en van het aantal kanalen dat u wenst te ontvangen worden er 1 of 2 kopstations geplaatst. Het is dan dus niet meer nodig om gebruik te maken van allerlei losse decoders, wat uw systeem veel stabieler en betrouwbaarder maakt. Het kopstation kan uiteraard geheel naar uw wensen worden ingericht.

Het maxCoax satelliet systeem werkt met alle bekende televisie merken als LG, Samsung en Philips. Tevens is het systeem (mits niet analoog) op afstand te managen en is de zendervolgorde geheel naar wens in te regelen.
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

U heeft de keuze uit drie verschillende zenderpakketten van Canal Digitaal. Daarnaast kunt u het gekozen zenderpakket uitbreiden met een aantal extra opties. Daarnaast zijn er ook diverse Free-to-air HD-zenders beschikbaar, ideaal voor uw internationale gasten. maxCoax maakt graag samen met u een pakket op maat, helemaal afgestemd op de wensen van uw gasten.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Wilt u graag meer informatie:

+31 (0)85 7827510