Home » Hospitality-tv
✓ Goed & stabiel internet
✓ Aanleg & -sluiting van netwerk
✓ Veilig internetnetwerk

Bij maxCoax uit Someren, nabij Eindhoven zijn we gespecialiseerd in hospitality-tv. Letterlijk vertaald naar het Nederlands staat hospitality voor gastvrijheid. We zijn gespecialiseerd in digitale diensten in de hospitality sector. Door onze ruime ervaring weten wij precies wat er nodig is voor een goede gastvrijheid.

Hospitality-tv?

Neem nu contact op

Wanneer kiest u voor een hospitality tv?

Met hospitality-tv zorgen we samen met u voor een goede gastvrijheid tijdens het verblijf in uw hotel of vakantiepark. Wij leveren, installeren en onderhouden televisies. Als u een vakantiepark heeft kunnen we ieder huisje voorzien van een hospitality-tv. We stellen de televisie vooraf in, zodat de gasten een beperkt aanbod hebben aan zenders en apps op de televisie. De televisies zijn op de juiste manier beperkt. De verblijfsgasten kunnen bijvoorbeeld niet de instellingen van de tv veranderen en de menu’s kunnen door de gast ook niet worden gewijzigd. We verzorgen ook content voor op een hospitality-tv. U kunt hierbij denken aan informatieschermen voor in een hotel. Voor ziekenhuizen leveren en installeren we ook hospitality-tv. We leveren en installeren niet alleen televisies, maar zorgen ook voor een goed en stabiel wifi-netwerk voor onder andere hotels.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Laat ons uw tv’s installeren en bel nu!

We installeren en onderhouden graag uw hospitality-tv’s. Als u benieuwd bent naar wat we nog meer kunnen doen voor u is het mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. Bellen is mogelijk op telefoonnummer +31 (0) 85 7827513. Als u graag spreekt met een andere afdeling vindt u op onze contactpagina meer informatie over de contactmogelijkheden.