Home » Glasvezelnetwerken
✓ Goed & stabiel internet
✓ Aanleg & -sluiting van netwerk
✓ Veilig internetnetwerk

Glasvezelnetwerken zorgen tegenwoordig voor de meest snelle manieren van internetverbinding. Hier zijn we ons bij maxcoax uit Someren, nabij Eindhoven, zeker van bewust. Het is de meest moderne variant van internet. We zorgen graag dat uw hotel, vakantiepark of ziekenhuis beschikt over een goed netwerk. Glasvezelnetwerken zijn ontzettend opkomend in ons land. Het ene na het andere netwerk wordt aangelegd. Op deze manier worden steeds meer locaties voorzien van pijlsnel internet.

Supersnel glasvezel?

Neem nu contact op

Wij leggen uw glasvezelnetwerken aan

De afgelopen jaren hebben wij al heel wat glasvezelnetwerken mogen aanleggen. Vaak bij nieuwbouw wordt er meteen gedacht aan glasvezel, omdat dit dan makkelijk aan te leggen is. Ieder netwerk zal voorzien worden van een eigen glasvezelmodem met verschillende aansluitingen. De glasvezelnetwerken hebben verschillende aansluitmogelijkheden. Verschillende aansluitingen zijn mogelijk, zoals: digitale tv, Wifi en telefonie. Glasvezel zorgt voor supersnel internet. Naast de aanleg van glasvezel, zorgen wij ook voor tv en telefonie op uw vakantiepark. Mocht u graag een goede internet aansluiting voor uw appartementencomplex willen kunnen wij hier ook voor zorgen.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Laat uw glasvezel aansluiten

We hebben al heel wat glasvezel aangesloten. Uiteraard sluiten we ook graag voor u een glasvezelnetwerk aan. Als u graag meer informatie wilt kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons met behulp van onze verschillende contactmogelijkheden. U kunt ook rechtsreeks een van onze medewerkers aan de lijn krijgen voor vragen of advies. U bereikt ons op telefoonnummer +31 (0) 85 7827513.